Ξενοδοχειο Asteras Paradise

hotel-page

Η Πάρος είναι ένα πανέμορφο νησί στο σύμπλεγμα των Κυκλάδων στο Αιγαίο Πέλαγος.

Τα παραδοσιακά μικρά χωριά , οι παραλίες γεμάτες με άμμο, τα υπέροχα κρυστάλλινα νερά δημιουργούν μια ζωγραφιά από τοπία που κόβουν την ανάσα.

Το ASTERAS PARADISE Hotel βρίσκεται στην όμορφη περιοχή του Αστέρα.

Το συγκρότημα μας βρίσκεται 6 χλμ από το κέντρο της Νάουσας και 16 χλμ από το λιμάνι της Παροικίας. Λόγω της κεντρικής θέσης του μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για να επισκεφθεί κανείς τις φανταστικές παραλίες όπως η Santa Maria , ο Αμπελάς , η Πούντα , η Χρυσή Ακτή αλλά και μικρότερες όπως οι Γλυφάδες , η Τσουκαλιά , οι οποίες απέχουν μόλις 1χλμ. Από το συγκρότημα μας έχει κανείς την ευκαιρία να επισκεφθεί τα παραδοσιακά χωριά όπως οι Λεύκες, το Κώστος, το Πίσω Λιβάδι, τον Λογαρά κ.α. Κάθε ένα είναι ένας μικρός διαφορετικός κόσμος και σίγουρα θα προσδώσουν συναισθήματα πέρα από κάθε προσδοκία.

Η Νάουσα αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε τουριστικά τα τελευταία χρόνια. Μέσα στην πόλη οι επισκέπτες θα βρουν παραδοσιακές ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες, κλαμπ, μπαρ και διάφορες ακόμα εγκαταστάσεις οι οποίες θα εξασφαλίσουν την διασκέδασή σας. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη από κάθε σημείο του νησιού είτε χρησιμοποιώντας τα δημόσια μέσα μεταφοράς είτε με ανταγωνιστικά πακέτα ενοικιάσεων αυτοκινήτων, ποδηλάτων κ.α. Μπορείτε να πάρετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε από το γραφείο εξυπηρέτησης επισκεπτών.

Το ASTERAS PARADISE είναι μέλος της Exclusive Plan Hotels Selection. Μέσα στο 2014 δημιουργήθηκαν νέα τμήματα και υπηρεσίες τα οποία είναι τώρα έτοιμα να καλωσορίσουν όλους τους φιλοξενούμενούς του με την νέα του πολυπρόσωπη φιλοσοφία.

Ο κύριος μας στόχος είναι να παρέχουμε στους επισκέπτες μας την δυνατότητα να βρουν οτιδήποτε επιθυμούν μέσα στο ξενοδοχείο. Η παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική , η μαγευτική θέα, και το εξαιρετικό σέρβις δημιουργούν ένα αρμονικό περιβάλλον για την διαμονή σας.

Στο μοναδικό αυτό νησί με την άγρια ομορφιά του, το φυσικό του περιβάλλον και την παραδοσιακή κουλτούρα του σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας και να μας αφήσετε να σας προσφέρουμε πολύ υψηλής ποιότητας υπηρεσίες όπως καθορίζονται από την παραδοσιακή Ελληνική Φιλοξενία.

Η θελκτική φυσική ομορφιά και η διακεκριμένη αρχιτεκτονική του Αιγαίου δημιουργούν συναισθήματα πέρα από κάθε προσδοκία για όσους επιλέξουν τις εγκαταστάσεις μας για την διαμονή τους.