ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ

Το Asteras Paradise Hotel βρίσκεται 5 χιλιόμετρα από τη Νάουσα, στο δρόμο προς το Πίσω Λιβάδι και τη Χρυσή Ακτή. Η απόσταση από την Παροικία, το κεντρικό λιμάνι του νησιού είναι 16 χιλιόμετρα.

Η γύρω περιοχή είναι ιδιαίτερα ήσυχη και σε μια απόσταση 15-20 λεπτών με αυτοκίνητο θα βρείτε τις πιο φημισμένες και κοσμοπολίτικες παραλίες, όπως τη Σάντα Μαρία, τη Χρυσή Ακτή και την Πούντα.

Μερικές από τις ωραιότερες και απόμερες αμμώδεις παραλίες του νησιού με καθαρά νερά και εξαιρετική άμμο απέχουν περίπου 1 χιλιόμετρο από το ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Στην είσοδο του ξενοδοχείου υπάρχει στάση λεωφορείου που μπορεί να σας μεταφέρει εύκολα και γρήγορα στη Νάουσα, τα γύρω χωριά ή τις παραλίες.

Πρόσβαση από το λιμάνι της Παροικίας

Σε περίπτωση που έχετε δικό σας μεταφορικό μέσο ο ευκολότερος δρόμος για να φτάσετε στο ξενοδοχείο μας είναι μέσω της Νάουσας. Από το λιμάνι ακολουθείτε την διαδρομή προς Νάουσα και στην συνέχεια τον δρόμο προς Δρυό και Πίσω Λιβάδι. Περίπου 5 χιλιόμετρα μετά τη Νάουσα θα βρείτε στα δεξιά σας το ξενοδοχειακό μας συγκρότημα.

Σε αντίθετη περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λεωφορείο ή ταξί για ακόμη ευκολότερη πρόσβαση.